Elektriska Vakuumpumpar

INDUSTRIELLA VAKUUMPUMPAR FÖR ALLA APPLIKATIONER

Becker designar och tillverkar en mängd olika industriella vakuumpumpsteknologier. Från 0 till 1013 mbar, primärpumpar till boosterpumpar, positiva deplacementpumpar till dynamiska pumpar, Beckers vakuumpumpar täcker ett brett spektrum av drifttryck, principer och teknologier, inklusive oljefria/torr och oljesmorda roterande lameller, olje- mindre/torra roterande skruv-, klo- och radiella vakuumpumpar, såväl som regenerativa fläktar konfigurerade för vakuumapplikationer.

Varje typ av vakuumpump har unika fördelar med avseende på vakuumnivå, flödeshastighet, kostnad och underhållskrav, men det grundläggande resultatet är detsamma och skapar vakuum för en specifik applikation. Beckers vakuumpumpar är byggda för att klara även de tuffaste industriella miljöer och driftsförhållanden.

Oavsett driftstryck, pumptyp eller teknik är det avgörande att förstå pumpens funktion för korrekt design och drift av alla vakuumapplikationer. Becker-teamet har den erfarenhet som behövs för att hitta den perfekta pumpen för din applikation, miljö och drift.

Sök produkt

Kundvagn

Cookies